Любопитни факти за климатиците Hitachi в София

Климатиците Hitachi са разпространени по целия свят.  Огромната им популярност в София се дължи главно на факта, че компанията предлага високо качество на ниски цени. Разбира се, ние обясним в детайли в какво точно се изразява качеството на климатиците от марката и защо са толкова предпочитани.

На първо място поставяме енергийната ефективност. Климатиците Хитачи се славят като енергоспестяващи и същевременно високо ефективни. С други думи – избирайки инверторен климатик Hitachi, можете да бъдете сигурни, че ежемесечната ви сметка за електрическа енергия няма да се повиши, а същевременно домът и офисът ви ще бъдат топли през зимата и прохладни през лятото. Без съмнение в случая става дума за инверторни климатици, а не за конвенционални.

Именно тук е мястото да поясним, че технологията на конвенционалните климатици е остаряла и не е ефективна. Много по-добър избор са инверторните, които пестят електроенергия, благодарение на автоматичното регулиране на мощността на компресора.

Основен фактор, който определя ефективността на всеки един климатик за София, е неговата способност да пречиства въздуха. Ето защо съветът ни към вас е да се доверите на климатик от марката Hitachi, тъй като компанията непрестанно разработва нови и нови технологии, които да пречистват въздуха в помещението. Най-често за това се грижат специални филтри, които улавят частици прах и микроорганизми във въздуха. Все пак всички искаме въздухът в жилището ни и особено в спалнята да бъде чист. Напомняме ви, че тези филтри се нуждаят от редовно почистване и ви съветваме то да бъде на всеки две седмици.

Дизайнът на климатиците също е от огромно значение, особено в София. Хитачи ни предлагат огромно разнообразие от модели, които са компактни и дори могат да бъдат монтирани непосредствено до тавана на помещението, като по този начин се пести пространство.

климатици за София от impas-klima.com

Шумоотделянето също е важно за всеки един климатик. Все пак няма как да не се съгласите, че би било наистина много неприятно, ако ви се налага непрестанно да слушате бученето от компресора на климатика. Поради тази причина ви съветваме да обърнете внимание на децибелите, които издава при работа избраният от вас модел.

Дойде ред да поговорим и за цената на климатиците от марката Hitachi. Предполагаме, че много от вас си мислят, че всички тези предимства на климатиците от марката ги правят доста скъпи и не са по джоба на всекиго. Но това в никакъв случай не бива да ви притеснява, тъй като можете да се възползвате от изгодните предложения на електронен магазин за климатици.

Поръчвайки климатик през виртуалното пространство, вие спестявате време, средства, а и ползвате услуги, като например безплатен монтаж и всичко става само с натискането на няколко бутона на клавиатурата и мишката. А доставката е безплатна защото тръгва от София 🙂