Любопитни факти за ламинирания паркет

Какво ще кажете днес да обърнем специално внимание на подовите настилки?  Все пак сме в разгара на ремонтния сезон, когато всеки се замисли за преобразяване на дома. Ето защо решихме да поговорим за цени на ламинат от Паркети Лазур.
Всъщност се оказва, че не са никак малко хората, които са останали с погрешното впечатление, че за да се сдобият с качествен ламинат, ще им се наложи да направят много големи компромиси със семейния бюджет. Истината е съвсем различна и тя е, че цените са доста ниски и няма да се отразят неблагоприятно на бюджета ви. И тъй като сме сигурни, че вече сте нетърпеливи да узнаете къде точно се крият въпросните ниски цени на ламинати, ще ви кажем, че става дума за онлайн магазин. Точно така, лесно и само натискайки няколко бутона на клавиатурата и на мишката на компютъра можете да поръчате желания от вас паркет на достъпна за всеки цена.
Интересно е да отбележим, че ламинираният паркет се различава не само по цветове, но също така и по дебелина. Точно така, това означава, че трябва да прецените каква точно трябва да бъде дебелината на избрания от вас паркет. Важно е да знаете, че по-дебелият ламинат се използва за помещения с по-голямо натоварване, като например магазини и офиси. Ето защо би било добре да потърсите съвет от специалист, който ще прецени коя е подходящата дебелина за търсения от вас ламинат.
ламинат от lazur-parketi.com
Добре би било да помислите и за монтажа на паркета. Много хора се заемат с тази задача сами и е добре да знаете, че ако и вие сте се спрели на този вариант, задължително трябва да следвате инструкциите, които ще откриете в пакета на избрания от вас ламиниран паркет.