Изработват ли се сватбени покани със златен термо печат?

Какво представлява златния термо печат и по какъв начин би могъл да допринесе за по-добрата визия на вашите сватбени покани ще разберете в настоящата публикация.

Изборът на покани за големия ден е занимание изискващо време, тъй като най-често цялостната им композиция е съобразена с дрес кода на сватбата, цветовия подбор в залата за тържество и усещането, което младоженците искат да създадат на празника. По традиция повечето сватбени покани са бели, нежно декорирани с различни флорални орнаменти или форми от сорта на сърца и други. Разбира се, в 21-ви век имате право на избор и по-богата палитра, що се отнася до декорацията на вашите сватбени покани. Именно за това е добре, ако искате перфектно свършена работа и универсален дизайн, да се доверите на сватбени покани.

Какво ви предлагат те и какво представлява златния термо печат?

Навярно вече се досещате, че с посещението си на онлайн магазин за сватбени покани okprint.bg можете да се възползвате от услугата златен термо печат. Това е технология, която създава ефекти, недостижими за изработка с традиционните мастила. Фолиата, които се използват за топъл печат, биват разнообразни – започвайки от злато и сребро, достигат чак до холограмни и дифракционни фолиа. Осъвременените машини, които са пригодени за тази технология вече не изискват много средства и усилия, от типа на скъпа предварителна подготовка, особено щом става въпрос за къси тиражи каквито са и изработените сватбени покани. Вече можете да си позволите по-изискан и нестандартен дизайн с помощта а златния термо печат за вашите сватбени покани. Разгледайте това и още много други предложения на посочения уеб адрес, още сега.