Котлони Тека от ново поколение

Развитието на технологиите ни изправя пред редица предизвикателства, но и много улеснява ежедневието ни.

Постоянните разработки и иновативни производствени практики позволяват да ползваме ултрамодерни технологии на много достъпни цени. Красноречив пример в това отношение са котлоните за вграждане от тека.com.

Немският гигант произвежда и оптимизира своите електроуреди, като няколко милиона потребители по цял свят са се доверили на безкомпромисното им качество.

За територията на страната можете да закупите изключително изгодно от официалния дистрибутор на марката. Никой не очаква да повярвате на факта, че на тека.com можете да закупите продуктите на фирмата на цени по-ниски дори от тези на официалния сайт на компанията, а да не говорим за големите магазини, където е значително по-скъпо.
Сравнете и се убедете сами. Този факт се дължи на добре организираната и ориентирана към клиента политика на Тека.

Пазаруването от официален представител на дадена марка, освен че е много изгодно е най-сигурната инвестиция, защото получавате гаранция за качеството на оригиналността. Няма нужда да говорим още по това отношение, достатъчно добре говори за надеждността на немските уреди, че стандартният гаранционен срок не е 24 месеца, а 36 месеца.

Но с какво друго се отличават котлоните Тека от ново поколение?

Котлони Тека от ново поколение

На първо място, с това, че дизайнът и функциите им е съобразен с нуждите на модерното ни ежедневие. По начало уредите за вграждане са разработени с цел пространствена адаптивност и това е много добра новина за жителите на постоянно разширяващи се градове като София, които предлагат все по-малки жилищни пространства. Самите функции на котлоните също са модернизирани и оптимизирани. Функцията „Stay warm“ поддържа храната топла толкова, колкото е необходимо.

Също забравете и за синдрома „изключих ли котлона преди да изляза“. Котлоните за вграждане са оборудвани със смарт система (таймер, защита от прегряване, автоматично изключване, звуков сигнал и др.) и панел за сензорно управление, осигурявайки контрол и защита, които ви гарантират безопасност на работа по всяко време. Все иновации, които ни улесняват в натовареното ни ежедневие.

Благодарение на съвременните материали за покритие, които са незалепващи и издържливи,почистването става лесно като детска игра. Накрая и най-важното. С котлоните Тека вие правите инвестиция с дългосрочна възвръщаемост, тъй като новите модели имат изключителни показатели на КПД и енергийна ефективност. Само за сравнение КПД при индукционните котлони е над 84 % в сравнение с 60-70% при традиционните с електрическо захранване.