5 причини да закупите мълниеприемник с изпреварващо действие IONIFLASH MACH

Противоречивите схващания и доста суеверни по своята същност схващания относно някои физични явления са принудили учения Бенджамин Франклин да тича в полето с хвърчило по време на гръмотевична буря, за да докаже електрическия характер на мълнията.

Днес пред нас стои въпросът само как да се предпазим надеждно от унищожителната й мощ. Отговорът дава mylniepriemnik.eu с мълниеприемник с изпреварващо действие IONIFLASH MACH.

На страницата им в интернет можете да разгледате пълните колекции от серията IONIFLASH MACH, а за да ви бъдем от още по-голяма полза ще ви дадем 5 причини с практическо значение, заради които да закупите мълниеприемник с изпреварващо действие IONIFLASH MACH :

5 причини да закупите мълниеприемник с изпреварващо действие IONIFLASH MACH

1. Диком ЕООД не само продава, но и инсталира мълниезащита с мълниеприемници. Това е голямо улеснение за клиента, тъй като пести време и средства и, най-вече, нерви. А качеството на крайния резултат е гарантирано от инженеринговите проучвания и професионалния подход на фирмата.

2. Всички модели IONIFLASH MACH са модернизирани и адаптирани за по-голяма функционалност. Красноречив пример в това отношение е иновативната технология, която не изисква външно захранване. Увеличен радиус на защита, превенция от допълнителни разряди, действие само при реална опасност от мълния са само част от техническите характеристики на мълниеприемника с изпреварващо действие.

3. Производителите на мълниеприемника са компании с международно признание в областта.

4. Дизайнът на мълниеприемника с изпреварващо действие IONIFLASH MACH е изчистен и модерен, за да бъде приложим към различна архитектура без да пречи при евентуални ремонтни и почистващи дейности по покривното пространство.

5. Продължителност на жизненият цикъл от 25 години със 7 години пълна гаранция от производител.

Също така сайтът на Диком е снабден с функция за сравнение, която много улеснява и модернизира начина на пазаруване. С няколко клика на мишката можете да се информирате детайлно за това кой модел е най-подходящ за вас. Приложимостта на мълниеприемник с изпреварващо действие IONIFLASH MACH е почти неограничена, като се има предвид, че радиусът на защитаваното пространство е релевантен на начина на поставяне. Именно поради тази причина за оптимални резултати винаги се доверявайте на професионалисти в областта на мълниезащитата.