Как да използвате спрей за почистване на климатици?

Напоследък много хора прибягват до закупуването на икономични климатици, които да използват и през зимата и през горещите летни дни.

За жалост, повечето от тях не полагат усилия за редовното им почистване, което съответно създава проблеми при работата на уреда, а също замърсява и изкарвания въздух от климатика.

В случай, че и вие не сте почиствали скоро климатика си – в днешната ни публикация ще ви запознаем с един лесен и бърз начин да сторите това като използвате спрей за почистване на климатици. Предстои да научите още по какъв начин се използва и за какво би ви бил полезен.

В интернет има много страници и магазини за климатици, откъдето можете да се сдобиете с най-различни спрейове. Повечето от тях за японски или китайски, но това не бива да ви съмнява в качеството. Например, посещавайки fluid62.com можете да откриете надежден спрей за климатици, с който цялата мръсотия от уреда за отопление да падне от само себе си само след няколко впръсквания. При това – наличният спрей не е пригоден за еднократна употреба, което бива допълнителен плюс да се сдобиете с него. Но нека ви разкажем малко повече и за сайта, от който ви предлагаме да го закупите, понеже знаем колко е важно за вас – онлайн потребителите да пазарувате от надежден източник.

Как да използвате спрей за почистване на климатици?

fluid62.com или както ще забележите при разглеждане на уеб адреса, още наричан – ФЛУИД 62 ЕООД е софийска фирма, предлагаща всякакви услуги, свързани с климатичните системи. И тъй като са професионалисти не само в монтажа и сервиза на климатиците – те предлагат на своите клиенти удобен начин да се грижат за уреда за отопление, който за закупили. Не пропускайте да се запознаете по-подробно с това от какви услуги можете да се възползвате, доверявайки се на ФЛУИД 62 фирмата за климатични инсталации и поддръжка.

И след като вече ви запознахме с разпространителя на ефективен спрей за почистване на климатици – то нека ви споделим и как да го използвате. Като за начало изключете климатика – първо от дистанционното, а после и от електрическата мрежа. Отстранете капака на вътрешното тяло, премахнете филтрите и навлажнете ламелите на топлообменника, като впръскате вода. След това напръскайте със спрея обилно, при необходимост повторете процедурата по впръскване на този ефективен спрей за почистване на климатици от fluid62. Повече информация ще откриете на fluid62.com.