Вертикални стъклени системи или тип Гилотина: кои да изберете?

Когато става дума за остъклени стени или прегради в дома, това над което повечето домакинства дълго умуват е практичността им.

На Запад все по-често се забелязва внедряването на вертикални стъклени системи в модерните жилища, които изпълняват функцията на прозорци и предлагат практично решение за обособяване на отделни помещения в дома. У нас, остъкляването се свързва предимно с ремонтите на терасата, при който тя може да се затвори чрез стъклени прегради или да се присъедини към стаята. Всъщност обаче вертикалните стъклени системи на tenti.info са добро решение за монтиране и с други цели в дома.

Те могат да се използват за обособяване на душ кабина, където да изглеждат не само естетично, но и да бъдат ефективна преграда, не позволяваща водата да се разпростира из цялото мокро помещение. Биват подходящи също и за остъкляването на веранди и тераси, които не искате да затваряте окончателно. В този ред на мисли – преди да се насочите към откриването на вертикални стъклени системи – е добре да обмислите тяхното приложение в дома и да разгледате и други подобни възможности като стъклените системи Гилотина.

Вертикални стъклени системи или тип Гилотина: кои да изберете?

Те се отличават с коренно противоположен начин на отваряне, в сравнение с вертикалните, като хоризонталното положение на стъклените прегради позволява не само постигането на ефектен дизайн, но и осигуряването на повече пространство, там където са монтирани. Можете да видите и двата вида стъклени системи отново на tenti.info, откъдето да се запознаете с техните специфики и да се информирате за актуалните цени. Що се отнася до популярността им – вече на много места можете да ги забележите монтирани, било то като преградни стени вътре в дома или като остъкляване на терасата. Кои ще бъдат най-подходящи за вас и вашия дом могат да ви помогнат да решите специалистите от Про Тент Систем. Не пропускайте да се запознаете по-подробно с възможните варианти на вертикални стъклени системи и такива тип Гилотина още сега. Те ви очакват на tenti.info. Посетете ги.