Колко струва услугата за пране на матраци?

Както знаете, бактерии се развиват навсякъде около нас. А знаете ли, че особено при матраците в дома ви, освен бактерии се развиват и много акари, а докато спим от кожата на тялото ни пада мъртва кожа, която се набива в матрака? Логично – всичко това го дишаме ние, а по-този начин се развиват и много видове алергии, както и астми. Решението на всички тези проблеми е пране на матраци, но както може би се сещате, трудно бихме се справили сами.

Затова и в настоящата статия ще обсъдим услугата пране на матраци от специализирана фирма, която ще ни помогне да се справим с тези неприятни фактори, причиняващи вреди след себе си.

Колко струва услугата за пране на матраци?

Пране на матраци

Ако сте чували, че повечето услуги за почистване на дома са скъпи, то може би не сте попадали на фирма „Индекс ИТ“, които работя на изключително достъпни цени в гр.Плевен. Освен това, Ilda.bg използват и най-добрият метод за пране на матраци, а именно електрическата тупалка на известната марка Рейнбоу. Тя има силата колкото 40 души, тупащи едновременно на едно място. Тази иновативна технология прави 5000 оборота в минута и изкарва всичко до 5см. дълбочина. А хубавото е, че всичкият този прах отива във водния и филтър и нищо от него не се връща в помещението. Затова и тази технология е много подходяща при наличието на малки деца и бебета, защото по никакъв начин няма да замърси дома ви. След самото изтупване, идва ред и на прането, а след него и на сушенето, така че да се постигне перфектен резултат.

Ако смятате, че пране на матраци от Ilda.bg е нещо, от което имате нужда, посетете техния сайт още сега и разгледайте предлаганите цени. Свържете се с екипа им на телефон: 0894696896 и запазете своя час за пране на матрак.